Get Adobe Flash player

Парк "Киев в миниатюре"


Якщо вам наскучив міський гомін та з’явилось бажання вибратись на природу, а їхати за місто зовсім не хочеться, то виберіть для проведення свого вільного часу парк „Київ в мініатюрі”, „Київ в мініатюрі”, який знаходиться в мальовничому місці на березі Дніпра в Гідропарку біля ресторану „Млин” , запрошує у саме маленьке місто України. Своєю різноманітною колекцією споруд в масштабі 1:33 парк „Київ в мініатюрі” відображає сучасне місто Київ з найбільш відомими пам’ятками архітектури.

Парк відкрився 23 червня 2006 року. Площа мініатюрного міста 1.8га.

На виготовлення всіх 48 макетів пішло майже чотири роки.

Перед тим, як починається процес будівництва макетів, робиться детальний фотографічний опис будинку оригіналу. Тільки після цього можна приступати до створення мініатюри. Всі макети виготовленні з сучасного синтетичного матеріалу.

Виставленні моделі потребують постійного догляду, так як вони підлягають впливу навколишнього середовища. На протязі всього часу колектив з 20 спеціалістів працює над створенням нових макетів і займається обслуговуванням існуючих моделей.

На цей час населення міні Києва встановлює 700 мешканців і зростає з кожним днем. У міні містечку є свій міні Хрещатик з Майданом Незалежності, а міні Дніпро перетинає чотири головних мости : Московський, Пішохідний, Метро та Південний. У парках та скверах міні Києва розташувались пам’ятники найбільш відомих діячів культури, політики та мистецтва України, а в аеропорту „ Бориспіль” приземлились п’ять літаків з різних куточків світу.

Парк став улюбленим місцем не тільки киян та гостей міста Києва, а в останній час сюди приїздять весільні ескорти. Молоді подружжя за деякий час можуть побувати у всіх історичних куточках Києва. Також у парку можна проводити весільні обряди.

Такі парки є в багатьох країнах світу. Вони існують під патронатом держави і являються національною гордістю країни.

Творчий колектив МАКЕТНОЇ МАЙСТЕРНІ ПАРКУ впевнений, що це місце стане культурно-освітнім центром Києва.

Часи роботи :
По буднях: 10-19
По вихідних і святах:  з 10-20
Парк працює цілий рік.

Вартість квитка 15 грн.

Школярі і студенти 10 грн.

Діти до 8 років, пінсіонери, діти-інваліди, учасники ВВВ, учасники та ліквідатори аварії на ЧАЕС - вхід безкоштовний.

Вартісь екскурсії 50 грн

Замовлення екскурсій тел. 541 03 56, 516 46 10, 8(067) 497 80 94

Замовлення макетів тел. +38067-401-41-07